BOLTS |
Subscribe to صفحه اصلی
|
Saturday, June 21, 2008
٭ سويا و رب انار
........................................................................................--------------- به خاطر همين چيزهاست كه انقدر دوستت دارم به خاطر اينكه بعد از اينهمه سال باز هم تجربه هاي تازه اي با هم داريم. به خاطر اينكه بعد از اين همه سال باز هم چيزهاي تازه كشف مي كنيم. براي من اهميت نماديني دارد اينكه شب سالگرد ازدواجمان يك سس تازه براي استيك اختراع مي كني. مخلوط سس سويا، رب انار، كره و آرد. و به خاطر تناسب تركيب اينها. به خاطر تناسب مقدار آرد سرخ شده در كره كه قوام كافي را به سس مي دهد و تناسب شوري سويا و ترش و شيريني انار. مي داني كه تناسب چقدر براي من مهم است. دوستت دارم به خاطر آنكه آن كسي نيستي كه بودي و آن كسي نخواهي بود كه هستي و دوستت دارم به خاطر اينكه متناسب با هم تغيير مي كنيم، رشد مي كنيم. به خاطر اينكه تجربه هاي تازه مي كنيم. به خاطر همين چيزهاست كه انقدر دوستت دارم. نوشته شده در ساعت 5:22 PM
Comments:
سالگرد ازدواج تون خیلی مبارکه.چرا دیگه سورپریز پارتی نمیگیرین؟!هر سال سالگردتون پر است از خاطرات خوب برای ما.از 7 سال پیش...بازم مبارکه
میشه بی زحمت عشقولانه هاتون که کمی رسوب کرد و از قل قل افتاد دستور ساخت این سس رو منتشر کنید بلکم به درد یه مادر مرده ای خورد. حالا نه که حرصم گرفته باشه که بچه مچه ندارید و واسه هم هی کولا باز می کنید و این حرفااا هااا نه خدا به سر شاهد. فقط نمیدونم استیکمو با چه سسی سرو کنم. همین.
تبریک به شما و خانم... همیشه شاد و عاشق باشید ...
آخر شما نمی گویید اینها را ممکن است یک دختر 16 ساله بخواند و بعد دلش شوئر بخواهد ! و بعد خاک بر سر شود ! آخر چرا می نویسید! (لطفا پابلیش نکنیدش!(
ممنون از تبریک ها.
راستش دستور دقیق این سس خیلی سخت است. چون فقط یکبار درست شده و تناسب محتویاتش هم چشمی بوده است. اما اگر بخواهید تقریبی درستش کنید یک چنین چیزی می شود: 50 گرم کره را آب کنید. یک قاشق غذاخوری سرخالی آرد را در آن حدود یک دقیقه سرخ کنید. حدود سه چهار قاشق غذاخوری سس سویا و یک قاشق رب انار به آن بزنید. یک قمدار هم بزنید تا همه چیز خوب با هم قاطی شود. بعد از قاطی شدن، آرد ها در سس سویا جذب خواهد شد و کره از مابقی محتویان جدا خواهد شد. پیشنهاد من این است که استیک را که خواستید سرو کنید اول یک قاشق از این کره آب شده را روی آن بدهید و بعد یک لایه از این سس را روی استیک بمالید. یادتان باشد که این سس خیلی مزه قوی ای دارد و نباید مثل سس قارچ یا سس سفید کیلویی مصرف شود. پیشنهاد من این است که قبل از اینکه این سس را سرو کنید، اول یک تکه کوچک استیک را در ظرف سس بزنید و مزه کنید تا ببینید که اصلا باب طبع شما هست یا نه، اگر نبود برگردید به زندگی عادی و بی هیجان خودتان و سس قارچ درست کنید. فوت کوزه گری: یک ذره ( فقط یک ذره) دارچین.
صمیمانه از جانب ژیلا و خودم سالروز این وصلت رو به رشد - متغیر - متناسب و در حال تجربه های شیرین را تبریک میگویم
Post a Comment
|